Главная » 2012 » Март » 26 » Програма WINART.UKRAINE - захисні ролети ( рольставні) на порозі вашої оселі в найкоротшій термін.
11:33
Програма WINART.UKRAINE - захисні ролети ( рольставні) на порозі вашої оселі в найкоротшій термін.
     Захисні ролети тепер можна замовити в будь-якому населеному пункті України - місті, селищі або селі.  

  Унікальна програма від компанії WINART.WS дозволяє зробити замовлення на рольставні безпосередньо у виробника  не виходячи з кімнати, в якому б населеному пункті Ви не знаходилися! Це пропозиція для тих, хто хоче замовити захисні ролети без монтажу. Тепер це можна зробити в будь-якому місці України, отримуючи при цьому дійсно якісну продукцію!

  Захисні ролети гранично легкі при вимірах та монтажі (детальна покрокова інструкція опублікована на нашому сайті та в роздрукованому вигляді додається до кожного замовлення (крім того, питання, які Вас зацікавили, можна легко прояснити по телефону)), тому ми пропонуємо Вам не переплачувати та звернутися безпосередньо до виробника, тим самим скорочуючи кількість посередників та свої витрати!

  Ваші конструкції будуть виготовлені в Харкові на найбільшому в Україні підприємстві, що має в своєму розпорядженні окрім виробничих цехів, відділ технічного нагляду, автопарк та кістяк професіоналів більш ніж з десятирічним досвідом роботи. Наша компанія вже більш за 15 років на Українському ринку надаємо лише якісні послуги, береже свою репутацію та з повагою відноситься до кожного свого клієнта. Саме тому ми використовуємо лише перевірені матеріали, а всі наші вироби проходят ретельний контроль на всіх етапах виробництва і їх термін служби вимірюється десятиліттями. Ми прагнемо мінімізувати ваші фізичні та матеріальні витрати і сподіваємося, що Ви по гідності оціните нашу пропозицію! Програма «WINART UKRAINE» від компанії WINART.WS ще молода, але єю вже встигли скористатися більше ніж сто клієнтів нашої фірми. З кожним днем число наших партнерів  зростає по всій Україні! Ця тенденція нам, безумовно подобається і це вимушує нас виконувати наші зобов'язання перед нашими партнерами в безкомпромісній якості та з жорстким виконанням термінів, в теж час постійно покращуючи рівень сервісу та знижуючи планку вартості!

  Привабливість цієї пропозиції - поза конкуренцією! - адже, що може бути краще, ніж отримати товар, зібраний не десь в гаражі, а на найбільшому сучасному підприємстві України, придбати гідну якість, при цьому заплативши заводську ціну та отримати продукцію прямо на порозі свого будинку. Дуже важливе те, що ми виробляємо вироби по всіх існуючих нормах з дійсно якісних матеріалів компанії ALUTECH (АЛЮТЕХ) - провідного виробника роллетних систем в Східній Європі, які не лише захистять Вас та Ваше майно від небажаного проникнення, але і від вітру, жари, дощивши, пилу, шуму та сторонніх очей, а легкість оформлення замовлення та зручність його отримання в будь-якій точці України за заводськими цінами робить цю пропозицію унікальною!

  Якщо Вас зацікавила наша пропозиція та Ви бажаєте взнати більше, запрошуємо Вас відвідати сайт http://winart.ws/ (сторінки про захисні ролети) або зателефонувати нам по телефонах вказаним нижче і менеджери компанії WINART.WS з радістю дадуть відповідь на всі Ваші запитання і нададуть Вам всю потрібну інформацію!

Тел. : Київстар (096) 65-60-700, МТС (050) 818-0-686, Інтертелеком (094) 976-30-30
         в місті Харків (057) 78-000-30, 756-05-83, 751-38-62

Де б Ви не були, ми доставимо ролети прямо до порогу Вашого дому!!!


Просмотров: 1637 | Добавил: Димча | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]