Главная » 2012 » Март » 26 » Вікна від компанії Winart Харків: КВЕ (КБЕ) и WienHaus (Віденський будинок)
16:58
Вікна від компанії Winart Харків: КВЕ (КБЕ) и WienHaus (Віденський будинок)
Вікна від компанії Winart Харків:

Під час виконання робіт по склінню, ми насамперед намагаємося оптимізувати теплоізоляційні та шумові характеристики віконних та дверних конструкцій - вийти на прийнятне співвідношення "ціна-якість":

-Ми забезпечимо Вам комфортний клімат в приміщенні за рахунок сучасних віконних систем, які проходять суворий контроль на всіх етапах виробництва!
-Міжнародні стандарти, що використовуються у виробництві наших вікон, допоможуть Вам створити затишну та стильну атмосферу вашого житла.
-Вибираючи нас, Ви дбаєте про власний затишок, здоров'я та комфорт!
-Однією з найважливіших характеристик нашої продукції є виробництво ТІЛЬКИ по екологічно чистій рецептурі Greenline - не забруднюють навколишнє середовище ні під час виробництва, ні під час експлуатації, ні при подальшої утилізації! Профіля КВЕ (КБЕ) та WienHaus (Віденськи будинок) рекомендовані для лікарень, дитячих садків, пологових будинків, установ санаторного типу та шкіл.
-Багато людей після придбання металопластикових віконних конструкцій відчувають запах пластику в приміщенні, буває навіть провітрюють тільки із-за цього! Та дійсно, не треба забувати, що вікна весь час знаходяться на шляху повітряного потоку, що несе в кімнату свіже повітря. Таким чином, всі випаровування, що виділяються з екологічно нечистого профілю, опиняються в кімнаті та осідають в легенях (особлива проблема в спекотний період). З екологічно чистими профілями КВЕ (КБЕ) та WienHaus (Віденський будинок) подібні проблеми просто виключені!
-Вікна WINART з профілю КВЕ та WienHaus протестовані в камерах "штучного старіння" - після 40 років експлуатації, показники профілю залишилися практично незмінними! Наприклад, вікна КВЕ за 40 років встигають втратити тільки 2% білизни, нерозрізнені людським оком! Зміна в кольорі розпізнається тільки за допомогою спеціальних оптичних приладів. З чого випливає, що замовивши вікна у нас зараз,- Ви гарантовано зустрінете 2050 рік в теплі та комфорті!
-Середня камера усіх систем дозволяє встановлювати підсилювач з нержавіючого металу товщиною 1,8мм на відміну від переважної безлічі профілів, представлених на Українському ринку, які використовують метал товщиною 1,2-1,4мм. Таким чином, додатково збільшується міцність конструкції.
-Звукоізоляція вікна з профілю КВЕ та WienHaus (маються на увазі найпростіші, т.з. "класичні" профілю - у профілях класу КВЕ ЕЛІТА ОПТИМА або КВЕ БАЛАНС ці показники, природно ще вище), в залежності від застосовуваного склопакету, досягає 48 ДБ. Багато це або мало? Вуличний шум великого міста прийнято оцінювати в 60 ДБ, а шелест сторінок 20 ДБ. Інакше кажучи, з відкритими вікнами Ви чуєте гул мегаполісу в 60 ДБ (60-48=12ДБ). Із закритими вікнами Winart він тихіше шелест сторінок!
- вікна КВЕ та WienHaus застосовуються в проміжку температур від -65 до +80 градусів Цельсія. Отакож, після проведених випробувань ці профілі були визнані морозостійкими!

Наша фірма повністю вирішить не тільки усі питання: від надання кваліфікованої консультації до встановлення останньої деталі наших конструкцій, але і буде проводити необхідне обслуговування протягом 5-10 років з моменту установки ваших вікон.
* Ваше замовлення буде виконано чітко за поставлених Вами термінів - від 4-х днів (за останні 2,5 року жодної затримки!)
* У наших виробах використовується протизломна німецька фурнітура ROTO FRANK яка є лідером не тільки на Європейському, але й на світовому ринку!
* Ми використовуємо тільки склопакети виготовлені з скла марки М1, одного з кращих заводів в східної Європи - Бор, Росія.
* Наші менеджери знають будь-які нюанси, пов'язані з виробництвом, доставкою, а також установкою продукції.
* У нас існує послуга з придбання нашої продукції на дому. Наші фахівці виїдуть до Вас з усіма необхідними документами для економії вашого особистого часу!
* Сума передплати - від 30%. Так як ми впевнені в якості своєї продукції та представлені на цьому ринку більше 15 років - ми беремо чисто символічну передоплату.
* Наша фірма створювала свій бізнес маленькими, але впевненими кроками і зараз ми з гордістю вважаємо себе одним з лідерів на сучасному ринку світлопрозорих конструкцій. Ми повністю відповідаємо за якість нашої продукції та надаємо гарантію до 10 років на будь-яку деталь вікна! Крім стандартної заводської гарантії, ми проводимо безкоштовне гарантійне обслуговування строком на 5 років - Ніхто так не впевнений у своїх вікнах як ми!
* Дизайнери та установники компанії Winart мають великий досвід роботи та можуть передбачати та усувати більшість проблем, пов'язаних з установкою ще до їх виникнення! Ми щиро пишаємося тим, що ніколи не перекладали проблеми, що виникли з нашої вини або навіть з вини наших замовників на плечі клієнта!
* Наша фірма довела виготовлення та встановлення виробів до автоматизму. Саме тому замовники Winart, купуючи вікна за низькими цінами, вчасно отримують сучасні, безпечні та надійні конструкції!!!
Якщо Вас зацікавила наша пропозиція та Ви бажаєте дізнатися більше, запрошуємо Вас відвідати сайт http://winart.ws/ або зателефонувати нам за телефонами вказаними нижче і менеджери компанії WINART.WS з радістю дадуть відповідь на всі Ваші питання та нададуть Вам всю необхідну інформацію!

Тел. : Київстар (096) 65-60-700, МТС (050) 818-0-686, Інтертелеком (094) 976-30-30
          Харків (057) 78-000-30, 756-05-83, 751-38-62     http://winart.ws


Просмотров: 2307 | Добавил: Димча | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]